Autoschade?

Maak direct een afspraak bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen

Maak direct een afspraak

Autoschade herstel met oogstrelend resultaat

Bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen betaalt u voor autoschade tot wel 50% minder voor schadeherstel dan bij andere autoschadebedrijven. U ziet geen kleurverschil, omdat Van der Sluis over elke kleur beschikt. Daarnaast wordt de fabriekslak zo veel mogelijk intact gehouden, zodat uw auto zijn oorspronkelijke staat behoudt. Wanneer u uw auto aan ons toevertrouwt, zorgen wij ervoor dat uw auto snel en goed herstelt is.

Wat klanten zeggen over van der Sluis Car Care Centre

"Erg tevreden met het eindresultaat!"

- Alexander

Unieke methode om autoschade goedkoop te herstellen

Hoewel een krasje in uw autolak voor u een doorn in het oog is, blijft het voor ons een krasje. Waar andere autoschadebedrijven een paneel geheel overspuiten, behandelen wij alleen de lakschade. Hierrdoor blijft de omringende fabriekslak in de oorspronkelijke staat. Dit doen wij met een unieke methode, die speciaal ontwikkeld is door onze laboratoria. Dat scheelt ons tijd en lak, en zorgt er daarnaast ook voor dat u minder kosten heeft. Daar komt nog bij dat wij elke kleur autolak ter wereld in ons bestand hebben. Dus ook die van uw auto.

Hoge kwaliteit voor een lage prijs bij Van der Sluis Car Care Centre

Uw auto laten herstellen bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen heeft vele voordelen:

Wilt u ook profiteren van hoge kwaliteit voor een lage prijs? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor autoschade herstel met oogstrelend resultaat. 

Welke autoschade?

Wilt u graag een beeld van welke schades wij allemaal op kunnen lossen? Neem dan een kijkje in ons fotoboek. Hier vind u verschillende impressies van verschillende soorten autoschade die wij hebben opgelost.

Afspraak maken

Wilt u  zekerheid dat uw autoschade op een professionele en nette manier wordt hersteld? Maak dan nu een afspraak bij Car Care Centre Van der Sluis door het formulier aan de rechter kan in te vullen.
Als u nog vragen heeft of graag een professional wilt spreken voor advies, kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Autoschade? Maak een afspraak!

Bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen betaalt u voor autoschade tot wel 50% minder voor schadeherstel dan bij andere autoschadebedrijven.

Afspraak maken

icon