Velgschade laten herstellen | Groningen

Auto interieurschade laten herstellen | Groningen

Bel ons vandaag nog!
050-5498883

Interieur en velgen reparatie in Groningen

Beschadigingen aan uw interieur en velgen is erg vervelend. Daar wilt u uiteraard zo snel mogelijk van af. Wij kunnen u helpen bij het reparatie van uw velgen en interieur. Zelfs de kleinste, maar toch voor u vervelende beschadigingen kunnen wij professioneel en secuur herstellen. Wij zorgen ervoor dat alles er weer perfect uit ziet!

Reparatie of vervanging van het interieur

U kunt bij ons terecht voor interieurbeschadigingen, brandgaatjes in de stoel of deurbekleding, kleine scheurtjes in leer of vinyl, spuiten van gedeeltes van uw leren bekleding of van uw dashboard, beschadigingen van uw dashboard en het wegwerken van schroefgaatjes in uw dashboard of middenconsole.

Voor het gedeeltelijk of geheel vervangen van uw stoelbekleding en het overtrekken van gehele panelen verwijzen wij u graag naar: Autobekleding Visscher in Groningen

Krassen of andere schade aan uw velgen herstellen

U kunt bij ons ook terecht voor de reparatie van uw velgen. Het maakt niet uit of het krassen zijn of dat u stoeprandschade aan uw lichtmetalen velgen heeft. Wij kunnen de schade voor u herstellen. Deze schade herstellen wij en spuiten alleen de daadwerkelijke schade.

Van der Sluis | Car Care Centre in Groningen

Wij zijn gespecialiseerd in kleine autoschade en daardoor zijn wij wel 50% goedkoper dan de meeste autobedrijven. Verder geven wij twee jaar garantie op ons werk. Wij zorgen ervoor dat uw autoschade op professionele wijze hersteld wordt en uw auto er weer als nieuw uit ziet! Benieuwd naar welke welke verschillen autoschades wij voor u kunnen herstellen? Neem dan een kijkje in ons fotoboek. Benieuwd naar onze prijzen? Onze prijslijst vindt u hier.

Velgen herstellen bij Chips Away in Groningen   Herstel van velgen bij ChipsAway

Stel uw vraag of maak direct een afspraak met ons

Uw autoschade door ons laten herstellen? Vul voor het maken van een afspraak het formulier aan de rechter kant in, of neem contact met ons op als u nog met vragen zit of iemand van ons wilt spreken. Wij helpen u graag verder!

Van der Sluis Car Care Centre

Adres:lijntje footer
Osloweg 134-b
9723 BX
Groningen

Contact:lijntje footer
m +31(0)61 370 23 96
t   +31(0)50 549 88 83
f   +31(0)50 549 94 32

Internet:lijntje footer
www.kleineschade.nl
info@kleineschade.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:00 tot 17:30
Zaterdags alleen op afspraak

Algemene Voorwaarden

Sitemap

Eko Shine Trekhaakcentrum
 autopoetsbedrijf welvering

 

Maak direct een afspraak voor interieur of velg schadeherstel
van der Sluis Car Care Centre
Kleine schade bellen