Autoschade?

Maak direct een afspraak bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen

Maak afspraak

Van der Sluis Car Care Centre in Groningen

Misschien herkent u één van de volgende situaties. Na uw bezoek aan de supermarkt ontdekt u een winkelkarkrasje in uw autoportier. Bij het achteruit rijden ziet u dat paaltje over het hoofd en nu heeft u lakschade aan uw bumper, dan kan spotrepair interessant voor u zijn. Of u levert uw leaseauto in bij de leasemaatschappij en kunt allerlei autoschade herstel én uw eigen risico betalen. U kunt direct een afspraak maken bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen.

Wat klanten zeggen over van der Sluis Car Care Centre

"Erg tevreden met het eindresultaat!"

- Alexander

Ekoshine producten

Ook kunt u bij ons terecht voor de producten van Ekoshine. We hebben de volgende producten in ons assortiment:

Voor meer informatie klikt u hier.

Iets om uw ogen uit te kijken

In vergelijking lijkt Van der Sluis Car Care Centre in Groningen een klein autoschadebedrijf. Zeg maar een klein autoschadebedrijf dat groot is in kleine autoschade herstel en lakschade herstel. Daarom geven wij u gerust 2 jaar garantie op al onze autoschade herstel. Daarnaast is onze ruitreparatie gedekt door uw verzekering. Vertrouw ons daarom het herstel van uw kleine schade toe. Wij geven u iets om uw ogen uit te kijken.

Tot 50% goedkoper uit

Het zijn van die vervelende gevallen van kleine autoschade waarvan de reparatie door een autoschadebedrijf u veel geld kan kosten. Gelukkig zijn wij bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen gespecialiseerd in kleine autoschade herstel. Wij repareren de beschadigde plek en laten de overige fabriekslak intact. Voor u het weet ziet uw auto er weer als nieuw uit. Daarvoor bent u tot 50% goedkoper uit dan bij andere autoschadebedrijven.

Autoschade? Maak een afspraak!

Bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen betaalt u voor autoschade tot wel 50% minder voor schadeherstel dan bij andere autoschadebedrijven.

Afspraak maken

icon