Spotrepair is de perfecte oplossing

Maak direct een afspraak bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen

Maak direct een afspraak

Spotrepair Groningen | Van der Sluis Car Care Centre in Groningen

Het kleine schade center Van der Sluis Car Care Centre in Groningen herstelt de schade zonder dat het zichtbaar is, zorgt ervoor dat de lak zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat blijft en kan dit snel doen. Wij zijn niet duur, omdat we uw schade snel kunnen herstellen en weinig lak hoeven te gebruiken. 

 

 

Wat klanten zeggen over van der Sluis Car Care Centre

"Erg tevreden met het eindresultaat!"

- Alexander

Van der Sluis biedt u nu de perfecte oplossing; Spotrepair

Spotrepair is de perfecte oplossing. Wij herstellen enkel de daadwerkelijke schade, de omringende fabriekslak blijft in originele staat.

Van der Sluis Car Care Centre is een revolutionaire doorbraak in het herstellen van beschadigingen aan het lakwerk van uw auto, zowel voor beschadigingen door steentjes als krassen. Ook een gelakte bumper kan bijgewerkt worden.

De Van der Sluis Car Care Centre techniek werd enkele jaren geleden in de Verenigde Staten ontwikkeld en is sindsdien ongekend succesvol gebleken in de autobranche. Niet alleen door onze perfecte afwerking, maar zeker ook door het verbluffende eindresultaat en besparing in tijd en kosten!

Gepatenteerde formule

Wij als  specialist zijn volledig uitgerust met verf, die volgens een gepatenteerde formule* is samengesteld. Een bezoek van de onze specialisten zal een grote besparing in het cosmetisch klaar maken van auto’s betekenen.
Inmiddels hebben al diverse klanten de weg naar ons bedrijf gevonden.

Hoe werkt het?

Deze techniek wordt alleen uitgevoerd door getrainde specialisten en er worden uitsluitend lakken gebruikt die volgens een gepatenteerde* formule zijn samengesteld. Deze speciale formule maakt het mogelijk dat overtollige lak zonder schuren verwijderd kan worden, waardoor alleen de beschadigde plek gelakt wordt.

Voor al onze lakreparaties maken wij gebruik van originele lakken! Door een speciaal procédé waarbij bijna alle schadelijke stoffen worden verwijderd.

Van der Sluis Car Care Centre herstelt:

Twee jaar garantie op spotrepair

Wij zijn niet alleen maar goedkoop maar bieden daarnaast ook nog eens twee jaar garantie. Direct uw schade laten herstellen? Neem dan direct contact met ons op.

 

 

Autoschade? Maak een afspraak!

Bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen betaalt u voor autoschade tot wel 50% minder voor schadeherstel dan bij andere autoschadebedrijven.

Afspraak maken

icon