Trekhaak montage Groningen

Trekhaakcentrum Groningen

Bel ons vandaag nog!
050-5498883

Trekhaak monteren of kopen doe je goedkoop bij Kleineschade.nl

Wilt u met de caravan op pad? Of wilt u graag een aanhangkar aan de auto vastmaken? Of misschien wel een fietsenrek achterop de auto zetten. Dan heeft u een trekhaak nodig. Bij Van der Sluis Car Care Centre Groningen hebben we trekhaken voor verschillende merken auto, en dat voor een goede prijs. Het is daarnaast ook verstandig om de trekhaak niet zelf aan de auto vast te maken, maar om dit te laten doen door één van onze vakkundige medewerkers. 

Laat uw trekhaak vakkundig plaatsen en monteren | Van der Sluis Car Care Centre Groningen

U wilt een trekhaak kopen, monteren of laten plaatsen in Groningen? Bel ons voor de prijs van de trekhaak voor uw auto. Leverbaar in verschillende uitvoeringen: vast, afneembaar 7- en 13 polige aansluiting.

Goedkope trekhaken vindt u bij Van der Sluis in Groningen

Voor een prijsopgave kunt u de vrijblijvende prijsopgaaf rechts invullen of ons bellen op het volgende nummer: 050-5498883.

Goedkope trekhaken voor: Alfa, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infinity, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Landrover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, SSang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Wij zijn ook onderdeel van Trekhaakcentrum

Trekhaak bestellen?

Als u besloten heeft om via ons een trekhaak te bestellen dan kunt u dit het beste doen via het Trekhaakcentrum. Hier kunt u alle prijzen zien die specifiek gericht zijn op uw auto. Uiteindelijk komt de montage weer bij ons terecht.

Veel succes met uitzoeken bij trekhaakcentrum.nl

clutch

Stel uw vraag aan Van der Sluis | Car Care Centre Groningen

Het kan natuurlijk zijn dat u nog vragen heeft of graag iemand van onze medewerkers wilt spreken. Neem dan gerust contact met ons op of vul het formulier aan de rechter kant in. Wij helpen u graag verder met alle verdere vragen of advies.

Van der Sluis Car Care Centre

Adres:lijntje footer
Osloweg 134-b
9723 BX
Groningen

Contact:lijntje footer
m +31(0)61 370 23 96
t   +31(0)50 549 88 83
f   +31(0)50 549 94 32

Internet:lijntje footer
www.kleineschade.nl
info@kleineschade.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:00 tot 17:30
Zaterdags alleen op afspraak

Algemene Voorwaarden

Sitemap

Eko Shine Trekhaakcentrum
 autopoetsbedrijf welvering

 

Vul direct het formulier in als u vragen heeft over onze trekhaken
van der Sluis Car Care Centre
Kleine schade bellen