Trekhaak monteren of kopen?

Maak direct een afspraak bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen

Vraag een prijsopgave aan

Trekhaak monteren of kopen doe je goedkoop bij Kleineschade.nl

Wilt u met de caravan op pad? Of wilt u graag een aanhangkar aan de auto vastmaken? Of misschien wel een fietsenrek achterop de auto zetten. Dan heeft u een trekhaak nodig. Bij Van der Sluis Car Care Centre Groningen hebben we trekhaken voor verschillende merken auto, en dat voor een goede prijs. Het is daarnaast ook verstandig om de trekhaak niet zelf aan de auto vast te maken, maar om dit te laten doen door één van onze vakkundige medewerkers. Benieuwd naar de kosten voor het monteren van een passende trekhaak? U kunt vrijblijvend een prijsopgave aanvragen op onze website. 

Wat klanten zeggen over van der Sluis Car Care Centre

"Erg tevreden met het eindresultaat!"

- Alexander

Goedkope en passende afneembare trekhaak voor iedere elektrische auto | Van der Sluis Car Centre Groningen 

Opzoek naar een afneembare trekhaak voor uw elektrische auto? Dan zit je bij ons goed. Naast de VW ID 3 en de MG ZS EV monteren wij afneembare trekhaken die passend zijn voor bijna elk type elektrische auto! Op basis van uw kenteken/chassisnummer achterhalen wij welke trekhaak geschikt is voor uw elektrische auto, zodat u gemakkelijk een fietsendrager kan meenemen naar welke plek dan ook! Benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een trekhaak? Neem gerust contact met ons op.  

Laat uw trekhaak vakkundig plaatsen en monteren | Van der Sluis Car Care Centre Groningen

U wilt een trekhaak kopen, monteren of laten plaatsen in Groningen? Bel ons voor de prijs van de trekhaak voor uw auto. Leverbaar in verschillende uitvoeringen: vast, afneembaar en 7- en 13 polige aansluiting.

Goedkope trekhaken vindt u bij Van der Sluis in Groningen

Voor een prijsopgave kunt u de vrijblijvende prijsopgaaf rechts invullen of ons bellen op het volgende nummer: 050-5498883.

Goedkope trekhaken voor: Alfa, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Infinity, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Landrover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, SSang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Wij zijn ook onderdeel van Trekhaakcentrum.

 

Goedkope trekhaak bestellen?

Als u besloten heeft om via ons een trekhaak te bestellen dan kunt u dit het beste doen via het Trekhaakcentrum. Hier kunt u alle prijzen zien die specifiek gericht zijn op uw auto. Uiteindelijk komt de montage weer bij ons terecht. Wij monteren met veel deskundigheid de geschikte trekhaak die op uw auto past. 

Veel succes met uitzoeken bij trekhaakcentrum.nl. Heeft u een elektrische auto? Type uw kenteken in op de site van Trekhaakcentrum en u ziet direct of wij u kunnen helpen aan een passende trekhaak. 

Stel uw vraag aan Van der Sluis | Car Care Centre Groningen

Het kan natuurlijk zijn dat u nog vragen heeft of graag iemand van onze medewerkers wilt spreken. Neem dan gerust contact met ons op of vul het formulier aan de rechter kant in. Wij helpen u graag verder met alle verdere vragen of advies.

Autoschade? Maak een afspraak!

Bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen betaalt u voor autoschade tot wel 50% minder voor schadeherstel dan bij andere autoschadebedrijven.

Afspraak maken

icon