Trekhaak Centrum

>> Dé specialist in monteren trekhaken en afneembare trekhaken op uw auto.

 

Bel ons vandaag nog!
050-5498883

Speciale trekhaak voor elektrische auto 

Elektrische auto’s met een trekhaak zijn zeldzaam. Vanwege de constructie van de meeste elektrische auto is het niet mogelijk om deze te voorzien van een trekhaak, tot nu! Van der Sluis Car Care Centre heeft een afneembare trekhaak ontwikkeld waardoor u in staat wordt gesteld een fietsendrager te plaatsen! Lees verder en ontdek te mogelijkheden! 

Hoe werkt de afneembare trekhaak voor elektrische auto’s? 

De trekhaak is afneembaar, wat betekent dat u deze enkel op de auto hoeft te plaatsen wanneer u hem nodig heeft. De trekhaak heeft een 13 polige stekker. De afneembare trekhaak is niet geschikt voor het vervoeren van karren of caravans maar is ontwikkeld voor het dragen van een fietsenrek of bagagebak. 

Afneembare trekhaak voor MG ZS EV 

De afneembare trekhaak is in eerste instantie ontwikkeld voor de MG ZS EV. De trekhaak maakt het mogelijk om achterop je MG ZS EV een fietsendrager of bagagebak te plaatsen. Zo kunt u in het weekend naar die ene mooie omgeving om te fietsen, of kunt u op vakantie net even wat meer spullen meenemen. Wilt u ook een fietsendrager op uw MG ZS EV? Neem dan contact op!  

Afneembare trekhaak voor elektrische auto 

De MG ZS EV is niet de enige elektrische auto waarvoor wij een afneembare trekhaak hebben ontwikkeld. Er is voor praktisch iedere (elektrische) auto een eigen trekhaak beschikbaar. Aan de hand van uw kenteken/chassisnummer kijken wij welke trekhaak passend is voor uw elektrische auto. Bent u benieuwd of uw auto geschikt is voor een afneembare trekhaak van Van der Sluis Car Care Centre? Neem contact op. 

Afneembare trekhaak voor elektrische auto’s bij Van der Sluis Car Care Centre 

Omdat we bij Van der Sluis Car Care Centre veel berichten hoorden over hoe vervelend het was dat de meeste elektrische auto’s geen trekhaak hebben. We besloten dat we hier iets voor wilden verzinnen en zo geschiedde. Wilt u nou ook lekker de fietsen mee kunnen nemen op vakantie? Dan is deze afneembare trekhaak de oplossing voor u! Omdat we de trekhaak zelf hebben ontwikkeld is alle kennis in eigen huis, we helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Van der Sluis Car Care Centre

Adres:lijntje footer
Osloweg 134-b
9723 BX
Groningen

Contact:lijntje footer
m +31(0)61 370 23 96
t   +31(0)50 549 88 83
f   +31(0)50 549 94 32

Internet:lijntje footer
www.kleineschade.nl
info@kleineschade.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 8:00 tot 17:30
Zaterdags alleen op afspraak

Algemene Voorwaarden

Sitemap

Eko Shine Trekhaakcentrum
 autopoetsbedrijf welvering

 

van der Sluis Car Care Centre
Kleine schade bellen