Contact

Maak direct een afspraak

Wat kost een auto uitdeuken?

Een deuk in uw auto is nooit fijn. Het ziet er slordig uit en u wilt de deuk dus zo snel mogelijk uitdeuken. Maar wat kost het om een auto uit te deuken? Om meteen maar met de deur in huis te voelen: een auto uitdeuken is gelukkig niet zo super duur. We vertellen u graag wat het uitdeuken van uw auto kost en hoe wij te werk gaan.

Welke factoren hebben invloed op de kosten?

Deuk(je) in uw auto? Wat vervelend. Van der Sluis begrijpt dat u zo snel mogelijk uw auto wilt laten repareren voor een scherpe prijs. De kosten van het uitdeuken van uw auto bestaan niet uit een vast bedrag. Het ligt echt aan de hoeveelheid deuken en de grootte van de deuken. Ook het beschadigde onderdeel heeft invloed op de kosten. Check hier de prijslijst om een overzicht te krijgen van onze prijzen. Lees in deze blog alles over de kosten van het uitdeuken van uw auto.

Een ongelukje zit in een kleine hoek. U kan een deuk in uw auto krijgen, bijvoorbeeld doordat er een steen tegen aan is gekomen of doordat u per ongeluk tegen iets aan bent gereden. U wilt natuurlijk het probleem zo snel mogelijk opgelost hebben. Naar de dealer gaan kan zeer prijzig zijn; bovendien moet u lang wachten voordat u uw auto weer terug hebt. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van het uitdeuken van uw auto? Van der Sluis is tot 50% goedkoper dan andere autoherstelbedrijven! Ga daarom naar Van der Sluis Groningen, zo snel mogelijk helpen wij u met het uitdeuken van uw auto.

Uw auto uitdeuken zonder spuiten

Tegenwoordig kunt u uw auto uit laten deuken zonder over te laten spuiten. Dit vindt u terug in de prijs. Dit is echter niet altijd het geval geweest. Vroeger was het namelijk ook bij de kleine duikjes erg normaal om de auto uit te deuken, te schuren en vervolgens opnieuw te spuiten. Dit kostte erg onnodig veel geld. Momenteel kunt u gewoon voor een kleine vergoeding uw auto laten uitdeuken, zonder te schuren of spuiten. Het laten uitdeuken zonder spuiten kan bij elke soort auto, groot klein en oud of nieuw. Van der Sluis zorgt er voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Wat kost een auto uitdeuken?

Het uitdeuken van een auto is een erg precies werkje. Het is dan ook belangrijk dat u ten alle tijden zorgt dat het auto uitdeuken wordt gedaan door een professional. Elke deuk is anders en het is dus lastig om één prijs te noemen voor het uitdeuken van een auto. Voor een klein deukje kunt u denken aan rond de 30 a 40 euro, echter is het lastig hier een vinger op te leggen. Neem een kijkje tussen onze prijslijst. Let op: deze prijzen zijn indicaties. Voor de exacte prijzen kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten. Zij kunnen u een eerlijke prijs op maat geven. 

Auto laten uitduiken claimen bij de verzekeraar of niet?

Wij raden aan om het laten uitduiken van uw auto niet te claimen bij uw verzekeraar en de kleine autoschade zelf te betalen. Wanneer u het uitduiken claimt, kunt u wellicht wel 5 schadevrije jaren kwijt raken. Dit kost op de lange termijn meer geld. Echter bent u hier altijd geheel vrij in. 

Hoe wordt u auto uitgedeukt?

Het uitdeuken zonder te spuiten is een secuur proces. Daarom wordt deze handeling alleen uitgevoerd door getrainde specialisten. In het proces worden uitsluitend lakken gebruikt die volgens een gepatenteerde* formule zijn samengesteld. Deze speciale formule maakt het mogelijk dat overtollig lak verwijderd kan worden zonder dat het geschuurd hoeft te worden. Hierdoor hoeft alleen de beschadigde plek gelakt te worden. Voor al onze lakreparaties maken wij gebruik van lakken met A-kwaliteit. Bij deze speciale methode worden bijna alle schadelijke stoffen verwijderd. Onderstaande zaken kunnen worden hersteld door Van Der Sluis Car Centre:

Uw auto laten uitdeuken

We hopen dat u antwoord heeft gekregen op de vroeg over hoeveel het kost om uw auto uit te deuken. Voor exacte prijzen kunt u het beste contact opnemen met onze specialisten. Bij Van der Sluis in Groningen helpen wij u graag bij het uitdeuken van uw auto. Wij zullen er alles aan doen om uw schade zo snel en goed mogelijk te herstellen. Kom eens langs bij van der Sluis in Groningen of vul het formulier in om een afspraak te maken. Mocht u nog verdere vragen hebben of één van onze medewerkers willen spreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag telefonisch verder.

Wat klanten zeggen over van der Sluis Car Care Centre

"Erg tevreden met het eindresultaat!"

- Alexander

Autoschade? Maak een afspraak!

Bij Van der Sluis Car Care Centre in Groningen betaalt u voor autoschade tot wel 50% minder voor schadeherstel dan bij andere autoschadebedrijven.

Afspraak maken

icon